Suuri punaviinilasi nimi- ja sydänkaiverruksella (75cl)

Olisiko mukava lähteä yhdelle viinilasilliselle? Tähän suureen punaviinilasiin voit kaataa kokonaisen viinipullon! Nimi- ja sydänkaiverruksella <3

24,90 sis. alv.

Kuvaus

Suuri punaviinilasi nimi- ja sydänkaiverruksella! Nimen tilalle voi myös vaihtaa muun tekstin. Sydän kaiverretaan oletuksena. Suunnittele upeat kaiverrukset ja anna vaikkapa lahjaksi ystäville. Eikö olisi mukava mennä ystävien kesken yhdelle viinilasilliselle? Tähän viinilasiin mahtuu kokonainen viinipullo! Ainutlaatuinen lahjaidea!

Lisätiedot

Merkki

Leonardo Puccini

Astiapesukoneen kestävä

Kyllä

Koko

75cl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suuri punaviinilasi nimi- ja sydänkaiverruksella (75cl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€