Stölzle Olympic 46cl Musta/Pronssi – Laadukas juomalasi

Stölzle Olympic -juomalasi on erittäin näyttävä ja laadukas juomalasi, joka sopii erinomaisesti kodin sisustukseen. Täydellinen lahjaidea!

24,90 sis. alv.

Kuvaus

Stölzle Olympic -juomalasi on erittäin näyttävä ja laadukas juomalasi, joka sopii erinomaisesti kodin sisustukseen. Täydellinen lahjaidea!

Lasin ulkopintaa kaiverretaan pois, jolloin kaiverrukset näkyvät lasin sisäpinnan värillä. Tämä etenkin korostuu, jos lasin sisäpuolelle näyttää valoa, esim. LED-kynttiltästä.

Tuote on astianpesukoneen kestävä. (n. 1000 kertaa)
Valmistettu lyijyttömästä kristallista.

Yläpuolella on esimerkkinä kaiverrettuna tuote.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stölzle Olympic 46cl Musta/Pronssi – Laadukas juomalasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€