Oluttuoppi 74cl – Paras iskä – Oluttuoppi kaiverruksella

Tämä 0,74L oluttuoppi on täydellinen isänpäivälahja kaiverruksella!  Voit kaiverruttaa siihen vapaavalintaisen kaiverruksen, joka tekee tästä oluttuopista henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen lahjan.

29,90 sis. alv.

Kuvaus

Tämä 0,74L oluttuoppi on täydellinen isänpäivälahja kaiverruksella!  Voit kaiverruttaa siihen vapaavalintaisen kaiverruksen, joka tekee tästä oluttuopista henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen lahjan. Oluttuoppi on valmistettu korkealaatuisesta lasista, joka kestää kovempaakin käyttöä. Se on suuri kokoinen, joten voit nauttia pidemmän aikaa suosikkioluistasi ilman tarvetta juosta jääkapillasi. Painoa tällä tuopilla on yli 1kg, eli voisihan se mennä jopa salitreenistä… Tämä on täydellinen lahjaidea jokaiselle.

Sopii täydellisesti isänpäivälahjaksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oluttuoppi 74cl – Paras iskä – Oluttuoppi kaiverruksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€