Oluttuoppi 74cl – OLET RAKAS – Papalle isänpäivälahja

Tämä 0,74L oluttuoppi on täydellinen isänpäivälahja kaiverruksella!  Voit kaiverruttaa siihen vapaavalintaisen kaiverruksen, joka tekee tästä oluttuopista henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen lahjan.

29,90 sis. alv.

Kuvaus

Tämä oluttuoppi on täydellinen isänpäivälahja kaiverruksella!  Voit kaiverruttaa siihen vapaavalintaisen kaiverruksen sydämen ylä- ja alapuolelle! Sydän kaiverretaan oletuksena tässä tuotteessa! Oluttuoppi on valmistettu korkealaatuisesta lasista, joka kestää kovempaakin käyttöä. Se on suuri kokoinen, joten voit nauttia pidemmän aikaa suosikkioluistasi ilman tarvetta juosta jääkapillasi.

Täydellinen isänpäivälahja papalle!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oluttuoppi 74cl – OLET RAKAS – Papalle isänpäivälahja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€