Oluttuoppi 74cl – Järeä Urheilullinen Oluttuoppi – Suunnittele ja Tilaa

Oluttuoppi 74cl – Järeä Urheilullinen Oluttuoppi – Suunnittele ja Tilaa

Tämä 0,74L oluttuoppi on täydellinen lahja kaikille oluen ystäville! Voit kaiverruttaa siihen vapaavalintaisen kaiverruksen, joka tekee tästä oluttuopista henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen lahjan.

Jos suunnittelutyökalun käyttäminen aiheuttaa hankaluuksia, otathan yhteyttä meihin täältä.

Kuvaus

Tämä 0,74L oluttuoppi on täydellinen lahja kaikille oluen ystäville! Voit kaiverruttaa siihen vapaavalintaisen kaiverruksen, joka tekee tästä oluttuopista henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen lahjan. Oluttuoppi on valmistettu korkealaatuisesta lasista, joka kestää käyttöä ja säilyttää oluen maun ja aromit. Se on suuri kokoinen, joten voit nauttia pidemmän aikaa suosikkioluistasi ilman tarvetta jatkuvasti täyttää tuoppia. Lisäksi tämä oluttuoppi sopii mainiosti käytettäväksi kotona tai missä tahansa juhlatilaisuudessa.

Tämä oluttuoppi on myös helppo puhdistaa, ja se voidaan pestä käsin tai astianpesukoneessa. Voit olla varma, että tämä oluttuoppi tarjoaa kestävän ja luotettavan ratkaisun kaikille oluen ystäville.

Kaiverrutuksen lisääminen tähän oluttuoppiin on helppoa. Voit lisätä kaiverruksen haluamaasi kohtaan suunnittelutyökalussa. Kaiverrus tehdään korkealaatuisella ja kestävällä laserkaiverruskoneella, joka takaa kaiverruksen kestävyyden ja tarkkuuden.

Tämä oluttuoppi on täydellinen lahja ystävillesi, perheenjäsenillesi tai kenelle tahansa, joka nauttii oluesta. Tilaa nyt ja lisää henkilökohtainen ja ainutlaatuinen kosketus juomaelämykseesi!

Huom! Tuotteet kaiverretaan, eli lasista poistetaan pintaa. Suunnitelutyökalussa olevien tekstien / logojen tai kuvien värillä ei ole merkitystä kaiverruksen väriin.

Tämä on kaiverrettu tuote. Kuvan tarkoituksena on näyttää, miltä kaiverrukset todellisuudessa näyttävät kyseisessä tuotteessa.

 

Saatavilla myös tämän tuopin pikkuveli, mikäli tämä oluttuoppi on liian järeän kokoinen.
Tämän hieman pienemmän oluttuopin löydät täältä. (Oluttuoppi 68cl – Personoitava oluttuoppi kaiverruksella)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oluttuoppi 74cl – Järeä Urheilullinen Oluttuoppi – Suunnittele ja Tilaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *