Oluttuoppi 68cl – Persoonallinen Oluttuoppi – Suunnittele ja tilaa

Oluttuoppi persoonallisella kaiverruksella. Tämä oluttuoppi on oikea katseiden vangitsija. Suunnittele hienoilla teksteillä sekä logoilla!

24,90 sis. alv.

Kuvaus

Oluttuoppi persoonallisella kaiverruksella. Tämä oluttuoppi on oikea katseiden vangitsija. Suunnittele hienoilla teksteillä sekä logoilla!

Suunnittele tuote haluamallasi kaiverruksilla ja me toteutamme sen tilauksen mukaisesti ja tarvittaessa otamme yhteyttä asiakkaaseen.

 

Saatavilla myös tämän tuopin isoveli, mikäli tämä oluttuoppi on liian heiveröinen.
Löydät vieläkin järeämmän oluttuopin täältä. (Oluttuoppi 74cl – Järeä urheilullinen oluttuoppi kaiverruksella)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oluttuoppi 68cl – Persoonallinen Oluttuoppi – Suunnittele ja tilaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€