Leonardo Tivoli 41cl – Ainutlaatuisilla kaiverruksilla

Leonardo Tivoli olutlasin voit personoida  omalla nimelläsi, lempilauseellasi tai haluamallasi logolla. Lasikaiverrus tekee tästä lasista paitsi upean käyttöesineen myös ainutlaatuisen lahjan ystäville, perheenjäsenille tai oluen ystäville.

24,90 sis. alv.

Kuvaus

Etsitkö korkealaatuista olutlasia, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja kestävyyden? Tutustu Leonardo Tivoli olutlasiin – täydelliseen valintaan vaativille olutharrastajille. Tämä olutlasi tarjoaa ainutlaatuisen juomakokemuksen ja tuo kauniin lisän juhliin, illanviettoihin tai rentoihin hetkiin kotona.

Leonardo Tivoli olutlasin vetoisuus on 41 cl, mikä sopii täydellisesti perinteisten olutannosten nauttimiseen. Sen huolellisesti suunniteltu muotoilu ja ohut reuna takaavat optimaalisen makuhermojen stimulaation, jolloin voit todella arvostaa oluen hienovaraisia makuja ja tuoksuja.

Tämä lasi on myös erittäin kestävä ja pestävissä astianpesukoneessa, mikä helpottaa sen ylläpitoa ja pitkäikäisyyttä. Voit nauttia olutlasin hyödyistä ilman ylimääräistä huolta sen puhdistuksesta.

Haluaisitko tehdä olutlasistasi vieläkin ainutlaatuisemman? Leonardo Tivoli olutlasin hintaan sisältyy vapaavalintaiset lasikaiverrukset. Voit personoida lasin omalla nimelläsi, lempilauseellasi tai haluamallasi logolla. Lasikaiverrus tekee tästä lasista paitsi upean käyttöesineen myös ainutlaatuisen lahjan ystäville, perheenjäsenille tai oluen ystäville.

Tee valinta, joka täyttää kaikki odotuksesi olutlasilta – Leonardo Tivoli olutlasi. Koe huippulaatu, kestävyys ja lasin kaiverruksen tarjoama henkilökohtainen kosketus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leonardo Tivoli 41cl – Ainutlaatuisilla kaiverruksilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€