Leonardo Puccini 75cl – Punaviinilasi – Ainutlaatuinen lahjaidea

Olisiko mukava lähteä yhdelle viinilasilliselle? Tähän laadukkaaseen Leonardo Puccini 75cl punaviinilasiin voit kaataa kokonaisen viinipullon, niin yhdellä lasillisella voi viettää koko illan!

24,90 sis. alv.

Kuvaus

Leonardo Puccini 75cl persoonallinen punaviinilasi, joka ei varmasti jää huomaamatta. Suunnittele upeat kaiverrukset ja anna vaikkapa lahjaksi ystäville. Eikö olisi mukava mennä ystävien kesken yhdelle viinilasilliselle? Tähän viinilasiin mahtuu kokonainen viinipullo! Ainutlaatuinen lahjaidea!

Tutustu myös hieman pienempään Leonardo Puccini 56cl valkoviinilasiin.
Löydät tuotteen täältä. (Leonardo Puccini 56c – Persoonallinen valkoviinilasi – Suunnittele ja tilaa)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leonardo Puccini 75cl – Punaviinilasi – Ainutlaatuinen lahjaidea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€