Leonardo Puccini 28cl – Shampanjalasi – Lasikaiverruksella

Suosituin shampanjalasimme!
Leonardo Puccini shampanjalasi! Suunnittele upeat kaiverrukset ja anna vaikkapa lahjaksi ystäville. Tämä sopii erinomaisesti lahjaksi hääjuhliin, syntymäpäiville tai ystävänpäivälahjaksi.

24,90 sis. alv.

Kuvaus

Suosituin shampanjalasimme!
Leonardo Puccini shampanjalasi! Suunnittele upeat kaiverrukset ja anna vaikkapa lahjaksi ystäville. Tämä sopii erinomaisesti lahjaksi hääjuhliin kaasoille tai hääparille!

Korkeus: 260mm
Leveys max.: 71mm
Leveys ylhäältä: 42mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leonardo Puccini 28cl – Shampanjalasi – Lasikaiverruksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€