Leonardo Nono 13cl Jälkiruokaviinilasi – Ainutlaatuinen lahjaidea

Täydellinen lahjaidea jokaiseen juhlaan! Suunittele haluamasi kaiverrukset.

24,90 sis. alv.

Kuvaus

Leonardo Nono jälkiruokaviinilasi on täydellinen valinta hienostuneille makunautinnoista nauttiville. Tämä tyylikäs lasi on suunniteltu erityisesti jälkiruokaviineille ja sopii erityisesti myös likööreille.

Leonardo Nono jälkiruokaviinilasi on todellinen katseenvangitsija. Sen elegantti muotoilu ja laadukas lasimateriaali tekevät siitä näyttävän lisän mihin tahansa pöytäasetelmaan tai juhlatilaisuuteen. Tämä lasi ei ainoastaan täytä käytännöllisiä tarpeita, vaan se on myös todellinen visuaalinen ilo. Astianpesukoneen kestävä!

Halutessasi voit myös personoida Leonardo Nono jälkiruokaviinilasin vapaavalintaisella kaiverruksella. Tämä tekee siitä ainutlaatuisen lahjaidean erityisille ihmisille elämässäsi tai juhlistaa merkittävää tilaisuutta. Kaiverrus antaa lasille henkilökohtaisen ja arvokkaan kosketuksen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leonardo Nono 13cl Jälkiruokaviinilasi – Ainutlaatuinen lahjaidea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€