Iittala Essence 33cl – Valkoviinilasi kaiverruksella

Iittala Essence 33 cl valkoviinilasi on täydellinen lahjaidea yllättää ystäväsi! Lasikaiverruksilla teet lahjasta yksilöllisen ja varmasti muistettavan lahjan.

39,90 sis. alv.

Kuvaus

Iittala Essence 33 cl valkoviinilasi on hienostunut ja tyylikäs lisä kattaukseen. Tämä lasi on suunniteltu erityisesti valkoviinin nauttimiseen, ja sen muotoilu korostaa viinin aromia ja makuja parhaalla mahdollisella tavalla.

Essence-valkoviinilasin design on minimalistinen ja elegantti. Sen ohut ja kevyt varsi tekee siitä miellyttävän kädessä pidettävän, samalla kun lasin jalka antaa sille vakauden ja tasapainon. Lasin keskiosa on suunniteltu tuomaan viinin väri ja hehku kauniisti esille.

Iittala Essence -sarjan lasit on valmistettu korkealaatuisesta lasimateriaalista, joka tekee niistä kestäviä ja kevyitä käytössä. Lasit kestävät myös konepesun, mikä tekee niiden puhdistamisesta vaivatonta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iittala Essence 33cl – Valkoviinilasi kaiverruksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€