Iittala Essence 33cl – Valkoviinilasi kaiverruksella

Iittala Essence 33cl – Valkoviinilasi kaiverruksella

Iittala Essence 33 cl valkoviinilasi on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kaunista muotoilua ja viinin täydellistä makuelämystä. Se sopii loistavasti niin juhlaviin tilaisuuksiin kuin arjen rentoihin hetkiin ystävien kanssa. Hintaan sisältyvät kaiverrukset.

Jos suunnittelutyökalun käyttäminen aiheuttaa hankaluuksia, otathan yhteyttä meihin täältä.

Kuvaus

Iittala Essence 33 cl valkoviinilasi on hienostunut ja tyylikäs lisä kattaukseen. Tämä lasi on suunniteltu erityisesti valkoviinin nauttimiseen, ja sen muotoilu korostaa viinin aromia ja makuja parhaalla mahdollisella tavalla.

Essence-valkoviinilasin design on minimalistinen ja elegantti. Sen ohut ja kevyt varsi tekee siitä miellyttävän kädessä pidettävän, samalla kun lasin jalka antaa sille vakauden ja tasapainon. Lasin keskiosa on suunniteltu tuomaan viinin väri ja hehku kauniisti esille.

Iittala Essence -sarjan lasit on valmistettu korkealaatuisesta lasimateriaalista, joka tekee niistä kestäviä ja kevyitä käytössä. Lasit kestävät myös konepesun, mikä tekee niiden puhdistamisesta vaivatonta.

Tämä 33 cl valkoviinilasi on sopivan kokoinen monenlaisille valkoviineille. Sen tilavuus mahdollistaa viinin ilmestymisen ja sen aromien vapautumisen, jolloin voit nauttia viinin mausta täysin siemauksin.

Iittala Essence 33 cl valkoviinilasi on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kaunista muotoilua ja viinin täydellistä makuelämystä. Se sopii loistavasti niin juhlaviin tilaisuuksiin kuin arjen rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Huom! Tuotteet kaiverretaan, eli lasista poistetaan pintaa. Suunnitelutyökalussa olevien tekstien tai logojen värillä ei ole merkitystä kaiverruksen väriin.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iittala Essence 33cl – Valkoviinilasi kaiverruksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *