Bormioli Rocco Prof. Flute 15cl – Kuohuviinilasi kaiverruksella

Bormioli Rocco Professional Flute 15cl Kuohuviinilasi, johon voit suunnitella kaiverrukset! Hinnat sisältävät tuotteen sekä kaiverrukset.

24,90 sis. alv.

Varasto loppu

Kuvaus

Bormioli Rocco Professional Flute 15cl Kuohuviinilasi kaiverruksella! Suunnittele upeat kaiverrukset ja anna vaikkapa lahjaksi ystäville.

Korkeus: 180mm
Leveys max.: 62mm
Leveys ylhäältä: 46mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bormioli Rocco Prof. Flute 15cl – Kuohuviinilasi kaiverruksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€