Bormioli Rocco Cortina 25.5cl – Viskilasi – 2-LAATU

huom! 2-LAATU (Ilmakuplia tai muita pieniä epämuodollisuuksia. Ei haljenneita/suuria naarmuja.)

9,00 sis. alv.

Kuvaus

Tämä lasi on kakkoslaatu lasi. Lasit ovat ehjiä, mutta niissä saattaa olla pieniä ilmakuplia tai pientä epämuodollisuutta reunassa. Laseja joissa on halkeamia tai eivät ole muuten käyttökelpoisia ei toimiteta. Tarvittaessa voidaan lähettää esimerkkikuvia 2-laatulaseista.

Bormioli Rocco Cortina – On the rocks viskilasi! Suunnittele upeat kaiverrukset ja anna vaikkapa lahjaksi ystäville.

Korkeus: 88mm
Leveys: 73mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bormioli Rocco Cortina 25.5cl – Viskilasi – 2-LAATU”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaiverrukset

Kaiverruksissa tuotteiden pinnasta poistetaan pintaa, eli lasia kaiverretaan laserkaiverruskoneella. Kaiveruksissa ei ole mahdollista valita väriä. Jos tuotteessa on taustaväri, kuten Stölzle Olympic -juomalaseissa, niin kaiverrus näyttää tuotteen sisävärin väriseltä. Teräksisiin tuotteisiin kaiverrukset tehdään merkkaamalla, jolloin merkintä jää mustan väriseksi. (mm. Taskumatit / Pullonavaajat).

Tuotteet pakataan sellofaaniin sekä rusettiin.

Mitä jos kaiverrettava teksti / logo ei "mahdu" tuotteeseen?

Asiakas voi vapaasti valita kaiverrettavat tekstit. Jossain tapauksissa tekstien pituudet, logot tai kuvakkeet eivät sovellu täydellisesti tuotteeseen tuotekuvan mukaisesti, jolloin joudumme muokkaamaan kaiverrettavia tekstejä tuotteeseen sopivaksi. Näissä tilanteissa muokkaamme rivitykset ym. tuotteeseen sopivaksi. (Muutokset voivat olla mm. tekstien rivitystä tai kuvasuhdetta).

Tutustu myös suunnittelutyökaluun!

Suunnittelutyökalulla vieläkin persoonallisemmat kaiverrukset. Lisää omia kuvakkeita, piirroksia tai logoja sekä käytössäsi on erilaisia tekstityylejä. (Ei valokuvia)
alk. 39€