Leonardo Puccini 75cl - Persoonallinen Punaviinilasi

Voit suunnittella kaiverrukset suunnittelutyökalumme avulla. Suunnittelutyökalussa pääset sijoittelemaan kaiverrukset haluamallasi tavalla. Voit valikoida haluamasi fontin ja näet miltä tekstikaiverrukset näyttävät valitsemallasi fontilla.

Pääset tämän tuotteen suunnittelutyökaluun klikkaamalla tuotetta oikealla puolella.

Leonardo Puccini 75cl - Persoonallinen Punaviinilasi

Olisiko mukava lähteä yhdelle viinilasilliselle? Tähän laadukkaaseen Leonardo Puccini 75cl punaviinilasiin voit kaataa kokonaisen viinipullon, niin yhdellä lasillisella voi viettää koko illan!

24,90 sis. alv.

Varastossa

+
+
+
+
Remove

Kuvaus

Leonardo Puccini 75cl persoonallinen punaviinilasi, joka ei varmasti jää huomaamatta. Suunnittele upeat kaiverrukset ja anna vaikkapa lahjaksi ystäville. Eikö olisi mukava mennä ystävien kesken yhdelle viinilasilliselle?

Suunnittele tuote haluamallasi kaiverruksilla ja me toteutamme sen.Kaiverramme tuotteen tilauksen mukaisesti ja tarvittaessa otamme yhteyttä asiakkaaseen.

Huom! Tuotteet kaiverretaan, eli lasista poistetaan pintaa. Suunnitelutyökalussa olevien tekstien / logojen tai kuvien värillä ei ole merkitystä kaiverruksen väriin.

 

Tämä on kaiverrettu tuote. Kuvan tarkoituksena on näyttää, miltä kaiverrukset todellisuudessa näyttävät kyseisessä tuotteessa.

 

Tutustu myös hieman pienempään Leonardo Puccini 56cl valkoviinilasiin.
Löydät tuotteen täältä. (Leonardo Puccini 56c – Persoonallinen valkoviinilasi – Suunnittele ja tilaa)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leonardo Puccini 75cl – Persoonallinen Punaviinilasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.